Samstag, 20. September 2008

Kedi ulaşamadıgı cigere………ne dermiş?

Bu yazımda biraz değişik bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum,
Sevgili Vatandaşlar son aylarda şahsımıza karşı çok sayıda yersiz dedikodular bazı kişiler tarafından yürütülmeye başladı, biz bu yolla sizlere bazı açıklıklar getirerek bu şahısların önnü kesmek istiyoruz, cünkü biliyoruzki sizler bu konularda duyarlısınız, dediğimiz şahıslar bizlerin gecen dönemde belediyede encüm üyesi, komisyon üyesi olarak belediyeden binlerce euro aldıgımızı söylüyorlar bunlar tamamen yersiz dir cünkü belediyeden ödenen para ayda 32,- EURO evet yanlış okumadınız sadece 32 EURO,- istiyene ödenek pusuluları gösterilir. Böyle dedikodularda bizleri seçimlerden uzak tuttu, bu sebeplerden dolayıda aday olmadık hic bir yere. Inşallah bizden sonra secilen arkadaşlar görevlerini bizden daha iyi yapar.

Artı yaptımız işleri iyi yapmadıgımızdan bazı şahıslar zarara ugradığını söylüyor, gelsin o şahıslar niye zarar veya ceza ödemişler gösterelim, bunuda yakın zamanda bütün belgeleri ile siz sayın degerli okuyucularımıza aktaracagız.

NBZ deki görevlerimize gelelim, biz hic ve hic kimsenin mağduriyete ugramasını istemeyiz, ve helede hic bir kuruluşumuzun önünü kesmek istemeyiz, bizi az cok tanıyan bunu iyi bilir, bizler her zaman kuruluş ve şahısları her makamda savunmuşuzdur, bunlarda gerekdiğinde isbatlana bilir, çünkü resmi protokollar vardır. Su sormamiz gerekiyor bu fitneleri ortaya atan sahislara siz toplum icin ne yaptiniz ne yapabilirsiniz ve nbz ne yapmis, secmismi ? üye olarak bir kac sentmi vermis, bizim kapimiz herkese acik, isteyen her üye gelerek bizden hesap sora bilir. Gelin NBZ üyü olalım destek cıkalım, beraberce haklarımız için mücadele edelim.

Bizler her zaman asgari sorunlarımızda birlik beraberlik ve dirlik için ugraşdık ve ugraşacagız, fakat bazıları nedense, bize şeriatcı, faşizt, ülkücü, menfatcı diye terimler kullanıyorlar, burda şu ata sözünün insanın aklına gelmemesi olmaz: kedi ulaşamadıgı ciyere mındar dermiş.

Sizler bir seyler duydugunuzda bizleri arayan, biz verelim cevabını, tek tarafı dinleyerek lütfen yorum yapmıyalım. Sizler bize destek verdiginiz müttetce sürekli din, mesep, ırk ayırımı yapmadan asgari sorunlarımızı cözmek için koşturacagız.

Sonsuz saygi ve sevgilerimle
Adnan Dincer

Keine Kommentare: